kometts__professional_photography_of_an_open_living_room_with_k_1e1b20ed-f23d-4bea-8416-3048b8a63d81

De ideale verwarming bij nieuwbouw, totaalrenovatie of vervanging?

Nieuwbouw en totaalverbouwingen

Bij nieuwbouw of volledige verbouwingen adviseren we vaak de combinatie van een lucht – water warmtepomp of geothermische warmtepomp met vloerverwarming

Deze warmtepompen leveren de perfecte lage temperaturen voor het voeden van je vloerverwarming. Met een minimale input van elektriciteit breng je jouw woning op temperatuur en heb je op elk moment warm water. In Limburg behoren we tot de absolute pioniers voor vloerverwarming. Wij plaatsen al vele decennia energiezuinige vloerverwarming. 

Maar ook in nieuwbouw leveren gascondensatieketels uitstekende resultaten. Je kan deze perfect koppelen met vloerverwarming, radiatoren of ventilo-convectoren. De overstap naar een warmtepomp blijft in een latere fase altijd mogelijk.

Ook een geothermische warmtepomp behoort tot ons aanbod voor nieuwbouwwoningen. Dit vereist evenwel een hogere investering en voldoende buitenruimte voor het uitvoeren van de diepteboringen.

brina-blum-nWX4pKwzLoE-unsplash

Vervanging of renovatie?

Bij de vervanging van oude stookolie- of gasketels raden we in de meeste gevallen een gascondensatieketel aan. Deze uiterst betrouwbare ketels bereiken met een minimaal verbruik de gewenste hoge temperaturen voor het voeden van je radiatoren en het opwarmen van je sanitair warm water. 

Ook voor het vervangen van je oude radiatoren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een totaalgamma van functionele en decoratieve radiatoren.

Ontdek de verschillende radiatoren in onze showroom
randall-mann-x28ghsImUvQ-unsplash

HVAC
sinds
1972