kometts__professional_photography_of_an_open_living_room_with_k_1e1b20ed-f23d-4bea-8416-3048b8a63d81

Een volledige badkamerrenovatie in enkele weken

Is je bestaande badkamer versleten en dringend aan vervanging toe? Vertrouw op ons voor de volledige badkamerrenovatie. Dankzij onze nauwgezette coördinatie neemt de gemiddelde badkamerrenovatie niet meer dan twee weken in beslag. Wij zorgen ervoor dat de verschillende stappen elkaar perfect opvolgen.

Nodig ons als eerste stap uit voor een plaatsbezoek. Samen bekijken we de technische mogelijkheden en meten we de ruimte op.

Vervolgens ben je welkom in onze showroom waar we je toekomstige nieuwe badkamer bespreken. Op basis hiervan gaat ons ontwerpteam aan de slag voor een ontwerptekening in 3D. We schaven dit ontwerp bij totdat je volledig tevreden bent.

Onze badkamerrenovaties zijn inclusief alle bijhorende aanpassingswerkzaamheden. Zo strippen we eerst je bestaande badkamer: alle oude sanitaire toestellen, vloeren, valse plafonds, bestaande tegels,… worden volledig verwijderd.

Vervolgens verplaatsen onze mensen de sanitaire leidingen en de elektrische voorzieningen, zodat de ruimte volledig voorbereid is op de nieuwe badkamer. In deze fase voeren we ook de pleisterwerken uit. Indien nodig vinden er ook gyprocwerken plaats, metsen we een extra muurtje,…

Vervolgens plaatsen we de nieuwe vloer en voeren we de nodige tegelwerken uit

In de finale stap installeren we de sanitaire toestellen en plaatsen we de badkamermeubels. Alles wordt tot in de kleinste details afgewerkt. We leveren je nieuwe badkamer volledig gebruiksklaar op

Indien gewenst regelen we ook de schilderwerken en plaatsen we de verlichting.