3

Zowel voor nieuwbouw als renovatie

Wij specialiseren ons zowel in nieuwbouw als renovatie. De installaties voor je nieuwbouw bespreken op basis van je ontwerpplannen? Je bestaande installatie vervangen? Sta je voor de start van een totaalrenovatie of ingrijpende verbouwingen? Voor al deze situaties is Cevek de geknipte partner voor de installatie van de verwarming en airco, de ventilatie, de sanitaire leidingen, de badkamer of de keuken. Kies voor één vakbekwame installateur die voor elk van deze technieken de juiste vakmensen in huis heeft.

Wat bij vervanging, renovatie of verbouwing?

Bij vervangingen van bestaande installaties, renovaties of verbouwingen komen we altijd langs voor een plaatsbezoek. We bekijken dan met eigen ogen de technische mogelijkheden. Nadien ben je altijd welkom in onze showroom om de materialen en mogelijkheden te ontdekken.

AdobeStock_66908781

HVAC
sinds
1972

Wat bij nieuwbouw?

Bij nieuwbouwprojecten werken we graag een technisch voorstel uit op basis van je ontwerpplannen. We nodigen je dan uit in onze showroom voor verdere bespreking. We tonen je dan ook meteen de materialen en verschillende technische mogelijkheden. 

AdobeStock_211270603