kometts__professional_photography_of_an_open_living_room_with_k_1e1b20ed-f23d-4bea-8416-3048b8a63d81

Wij installeren en onderhouden je gascondensatieketel

Een energiezuinige gascondensatieketel is en blijft een uitstekende keuze, ook voor nieuwbouw. Zeker wanneer je bestaande oudere stookolie- of gasketel aan vervanging toe is, vormt een gascondensatieketel een uitstekende optie. We installeren en onderhouden gascondensatieketels van verschillende merken waaronder Vaillant en Viessmann. Naast beide topmerken behoren ook andere merken tot de opties. 

Een energiezuinige gascondensatieketel blijft een duurzame en energievriendelijke manier om je woning te verwarmen en te voorzien van sanitair warm water. Dankzij technologische ontwikkelingen blijft het rendement van hedendaagse gascondensatieketels toenemen. Hierdoor hebben gascondensatieketels mogelijk perfect een plaats in een energiezuinige nieuwbouwwoning of een renovatieproject dat aan de EPB-verplichtingen voldoet.  

stock-photo-boiler-room-gas-heating-system-d-illustration-1890722428

Hoog rendement gegarandeerd

Gascondensatieketels garanderen een hoog rendement. Zelfs als je huidige ketel nog niet volledig versleten is, dan verdient een investering in een energiezuinige gascondensatieketel zich terug door de gedaalde energiefactuur. Lees hier meer over het vervangen van je bestaande verwarmingsketel.

Op je bestaande radiatoren

Een nieuwe gascondensatieketel kan je perfect aansluiten op je bestaande radiatoren. Ook de combinatie van een gascondensatieketel met vloerverwarming is perfect mogelijk. 

Compacte installatie

Een gascondensatieketel omvat een uiterst compacte installatie die we perfect in kleine ruimtes kunnen installeren. Ook de afwerking van deze ruimte met ingemaakte kasten, behoort tot de opties. Je hebt de keuze uit directe productie van warm water in de ketel of indirecte warmwaterproductie via een boiler.

stock-photo-double-circuit-gas-boiler-in-a-new-house-for-winter-heating-and-water-heating-2011011944

HVAC
sinds
1972