3

Installatiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring

Cevek groeide de afgelopen decennia uit tot een kwaliteitsreferentie in Limburg en ver daarbuiten. Sinds onze oprichting in 1972 specialiseren wij ons in energiezuinige verwarmingsinstallaties. Wij waren het eerste installatiebedrijf in Limburg dat zich toelegde op het installeren van vloerverwarming. Doorheen de jaren behielden we deze pioniersrol. Ook nu werken we met de meest innovatieve verwarmingssystemen – waaronder warmtepompen - die een optimaal wooncomfort combineren met een maximale energiezuinigheid.

Energiezuinigheid staat centraal

Energiezuinigheid vormt de rode draad doorheen de bedrijfsgeschiedenis van Cevek. De eerste jaren legt het bedrijf zich onder impuls van oprichter Louis Vreys uitsluitend toe op centrale verwarming en sanitair. Al in de jaren ’70 specialiseert Cevek zich in vloerverwarming, wat toen nog een onbekend fenomeen was. Het eigen studiebureau krijgt al meteen in deze beginperiode vorm. 

DJI_20240608192423_0014_D

HVAC
sinds
1972

Doorgroei naar badkamers en keukens

In 2010 gaat stichter Louis Vreys op pensioen. Twee ervaren werknemers nemen het bedrijf over. Onder hun leiding groeit Cevek verder door van tien naar dertig medewerkers. 

Onder impuls van de EPB-regelgeving waarbij ventilatiesystemen verplicht worden, wordt ventilatie toegevoegd als extra bedrijfspijler. In de loop van 2015 start Cevek met het ontwerp en de plaatsing van badkamers en keukens op maat. Maatwerk en vakmanschap staan daarbij centraal. Volledige renovatieprojecten waarbij Cevek instaat voor de opvolging en coördinatie krijgen steeds meer aandacht. Klanten zijn welkom in de ruime showroom met tal van demonstratieopstellingen van verwarming, keukens en badkamers.

Bruyndonckx_badkamers-8553_hr

Lid van Theo Boons Groep

Sinds 2023 maakt Cevek deel uit van de Theo Boons Groep. Binnen deze financieel sterke bedrijvengroep delen we expertise en vergroten we onze gezamenlijke aankoopkracht. Bovendien krijgt Cevek binnen deze bedrijvengroep alle kansen om zich verder te ontwikkelen. 

Cevek garandeert als installatiebedrijf een totaalservice aan particulieren, overheden en projectontwikkelaars. Naast installatie staan we dankzij onze verschillende serviceteams bijzonder sterk op vlak van onderhoud. We bieden 365 dagen op 365 een permanentiedienst voor pannes en herstellingen. 

PNG Logo TB Groep

HVAC
sinds
1972