3

100% maatwerk voor keukens

Strak of landelijk. Modern of klassiek. Wij garanderen volledig maatwerk voor jouw keuken. Je geniet een eindeloze vrijheid qua materialen, inbouwtoestellen en stijlen. Onze keukenontwerpers vertalen jouw wensen naar een sterk ontwerp in 3D. Naast het installeren en afwerken van keukens in nieuwbouwprojecten voeren wij ook volledige keukenrenovaties uit.

Hoe creëren we jouw droomkeuken?

1. Laat je inspireren in onze showroom

Bij een nieuwbouwwoning kom je best met de plannen langs in onze showroom. Onze keukenontwerper leidt je ter inspiratie rond. Je maakt er kennis met de verfijnde afwerking van onze keukens, de verschillende stijlen, de materiaalkeuzes en de kwaliteitsvolle inbouwtoestellen. 

Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar jouw wensen en dromen. Met eerste schetsen brengen we je verwachtingen nauwgezet in kaart.

AdobeStock_415262258

KEUKENS
sinds
1972

2. Presentatie van ons ontwerp in 3D

Tijdens onze volgende ontmoeting presenteren we je ons ontwerp in 3D. Ook tijdens deze afspraak maken we alle tijd voor je vrij. We lichten je het ontwerp volledig toe, waarna je alle ruimte krijgt om vragen te stellen.

Onze ontwerpen blinken zowel uit in stijl als in ergonomie en functionaliteit. Je keuken moet niet alleen prachtig ogen, het moet ook heerlijk zijn om er te werken en vertoeven.

Ofwel geef je meteen feedback en sturen we het ontwerp samen bij, ofwel neem je alles rustig mee naar huis en geef je op een later tijdstip feedback. Wij geven je alle tijd om te beslissen over deze belangrijke investering. 

Samen met het ontwerp ontvang je een gedetailleerde all-in offerte. Zo weet je exact wat jouw droomkeuken kost, zonder verdere verrassingen.

AdobeStock_480329790

3. Millimeterwerk in de voorbereiding

Wanneer je ons het vertrouwen geeft om je droomkeuken te realiseren, dan start de voorbereidingsfase. Allereerst komen we langs voor definitieve opmetingen. Zo zijn we zeker dat de keuken perfect in de voorziene ruimte past.

De computergestuurde machines zorgen voor een hoogstaande afwerking tot op de millimeter juist. Het vakmanschap van onze schrijnwerkers zorgt voor het vereiste kritische oog voor detail.

AdobeStock_192802439

HVAC
sinds
1972

4. Vakmanschap bij de plaatsing

Onze plaatsers garanderen de finale afwerking van je keuken. Geen enkel element ontsnapt aan onze aandacht. 

AdobeStock_706014526