3

Welke verwarming of airco biedt het beste rendement?

Welke verwarmingsinstallatie of airco garandeert voor jou het beste rendement? Deze vraag vormt ons uitgangspunt bij elke opdracht, nieuwbouw of renovatie. Verwarming is onze absolute specialiteit. Voor elke situatie – nieuwbouw, totaalrenovatie of vervanging – werken we op maat de beste oplossing uit.

Warmtepompen


Alle soorten warmtepompen zijn mogelijk: geothermische warmtepompen, lucht-water warmtepompen of lucht-lucht warmtepompen. Warmtepompen die functioneren op basis van zelfopgewekte elektriciteit vormen de meest duurzame oplossing.

Lees meer

Gascondensatie­ketels


Gascondensatieketels zijn en blijven een uiterst energiezuinige keuze, zeker bij renovatieprojecten of het vervangen van bestaande gas- of stookolieketels.

Lees meer

Airco


Er bestaan verschillende mogelijkheden voor een energiezuinige koeling. Naast warmtepompen die zowel koelen als verwarmen, behoren voor grotere gebouwen ook aircogroepen tot onze opties.

Lees meer

Radiatoren


Zijn je bestaande radiatoren aan vervanging toe? Kies je voor een gascondensatieketel in je nieuwbouw, bij renovatie of een verbouwing? Radiatoren zijn en blijven een uitstekende keuze.

Lees meer

Vloerverwarming


Ga je voor een energiezuinige verwarming op lagere temperaturen? Kies dan voor het heerlijke comfort en de stabiliteit van vloerverwarming.

Lees meer

Convectoren


Verwarmen met ventilo-convectoren biedt een aantal voordelen. In plaats van de directe stralingswarmte van radiatoren, verspreiden convectoren de opgewarmde lucht gelijkmatig doorheen de ruimte.

Lees meer

Nieuwbouw, totaalrenovatie- of vervanging? 

Welke verwarming in jouw situatie het hoogste rendement oplevert, hangt af van vele factoren. Tijdens een persoonlijk gesprek analyseren en bespreken we diepgaand welke installatie het meest aangewezen is in jouw situatie. Nieuwbouw of vervanging – al dan niet bij een totaalrenovatie - speelt een grote rol. Bij renovaties komen we altijd ter plaatse voor een grondige analyse.

Lees meer
AdobeStock_425241599

Waarom Cevek voor jouw verwarming? 

  • Je krijgt advies op maat. Alle calculaties, technische ontwerpen en warmteverliesberekeningen gebeuren door eigen experts.
  • Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle installaties en materialen van gereputeerde A-merken. Voor de ketels doen we onder andere beroep op Viessmann. Bij de warmtepompen vormt Mitsubishi één van onze topmerken. Wij plaatsen en werken met alle merken.
  • Onze eigen verwarmingsspecialisten beschikken over de vereiste certificaten en kwalificaties voor het vakkundig plaatsen van aardgasinstallaties (CERGA) en warmtepompen (REScert).
  • Wij bieden een totaalservice voor preventief onderhoud. Voor dringende herstellingen zijn we 365 dagen op 365 bereikbaar.


Meer over service
16

HVAC
sinds
1972