kometts__professional_photography_of_an_open_living_room_with_k_1e1b20ed-f23d-4bea-8416-3048b8a63d81

Oude verwarmingsketel vervangen

Is je bestaande oude verwarmingsketel aan vervanging toe? Twijfel niet, want de investering in een nieuwe condensatieketel op gas betaalt zichzelf in enkele jaren terug. Al vanaf een leeftijd van vijftien jaar wordt het financieel zeer interessant om een oude verwarmingsketel te vervangen.

We kijken naar de isolatie van het gebouw en andere kenmerken om de meest aangewezen installatie te adviseren. Is het gebouw beperkt geïsoleerd, dan heb je nood aan een verwarming op basis van hoge temperaturen. In vele gevallen komt een gascondensatieketel als beste oplossing uit de bus. Ook het vervangen van een oude stookolieketel door een efficiënte en energiezuinige gascondensatieketel loont al snel. Bij een gebouw met voldoende isolatie behoort ook een warmtepomp tot de opties.

sies-kranen-slTZivra5Zw-unsplash

Welke verwarmingsketel kiezen?

Voor de vervanging van een oude stookolie- of gasketel adviseren we meestal een gascondensatieketel van Viessmann of Vaillannt. Wij berekenen welke condensatieketel het vereiste verwarmingsvermogen levert.

Bij een vervanging van uw ketel breken we uw bestaande centrale verwarmingsinstallatie af en installeren we de nieuwe verwarmingsketel volgens de regels van de kunst. We sluiten alles correct aan zodat je nieuwe centrale verwarming feilloos en uiterst efficiënt functioneert.

Verwarming op hoge temperatuur

Onze uiterst betrouwbare verwarmingsketels garanderen probleemloos de vereiste hoge temperaturen voor het voeden van je bestaande radiatoren. Daarbij werken ze volgens een maximaal rendement. Daarnaast voorzien deze nieuwe ketel je van sanitair warm water.

Zijn ook je radiatoren aan vervanging toe?

Ook voor het vervangen van uw oude radiatoren ben je bij Cevek aan het juiste adres. In samenwerking met onze leveranciers hebt je de vrije keuze uit een groot gamma van functionele en decoratieve radiatoren. Ontdek de verschillende keuzemogelijkheden in onze showroom.