kometts__professional_photography_of_an_open_living_room_with_k_1e1b20ed-f23d-4bea-8416-3048b8a63d81

Vloerverwarming is perfect voor goed geïsoleerde woningen

Bij nieuwbouwwoningen en totaalrenovaties gaat de keuze steeds meer in de richting van vloerverwarming. Vloerverwarming is uitermate geschikt voor goed geïsoleerde woningen. Deze systemen leveren een constante temperatuur af. 

Een vloerverwarming functioneert op lagere temperaturen waardoor deze verwarmingsmethode uitermate geschikt is voor een koppeling met een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Bij de koppeling met een warmtepomp kan je vloerverwarming ook ingeschakeld worden om te koelen op hete zomerdagen. 

Ook een koppeling van je vloerverwarming met een gascondensatieketel kan perfect en levert uitstekende resultaten op. De overstap naar een warmtepomp blijft in een latere fase altijd mogelijk

asia-culturecenter-2qv-Ot8gSIU-unsplash

Pioniers in Limburg

innen Limburg behoren wij tot de pioniers op vlak van vloerverwarming. Al in de jaren ’70 plaatsten we de eerste vloerverwarmingssystemen. Wij garanderen een totaalservice voor de aanleg van vloerverwarming, inclusief calculatie en plaatsing van het volledige systeem. Bekijk in onze showroom met welke materialen en opbouw we werken voor vloerverwarming.

istockphoto-622785164-1024x1024

HVAC
sinds
1972