3

365 dagen 24/7 bereikbaar voor dringende interventies

Cevek laat je letterlijk en figuurlijk nooit in de koude staan. Wij beschikken over meerdere serviceteams die zich volledig richten op onderhoud en herstellingen, zowel op afroep als op basis van een onderhoudscontract. Onze servicedienst richt zich 

zowel op particuliere installaties als op installaties in grote gebouwen. Dankzij onze meerdere ervaren serviceteams houden we de wachttijden beperkt. Alles wat we installeren, onderhouden en herstellen we zelf. Ook voor het onderhoud en herstellen van installaties die we niet installeerden, ben je welkom.

Je kan op ons rekenen voor alle preventief en wettelijk onderhoud aan verwarmings- en airco installaties, warmtepompen en ventilatiesystemen.

Onderhoudscontracten

Het liefst sluiten we met onze klanten – zeker voor grotere gebouwen - duidelijke onderhoudscontracten af. Zo ben je zeker dat je installatie zich op elk moment in topconditie bevindt. 

In het onderhoudscontract bepalen we haarfijn welk preventief onderhoud je installatie nodig hebt en op welke dienstverlening je mag rekenen bij pannes of defecten.

DSC03719

HVAC
sinds
1972

24u

7/7

Nood aan een dringende herstelling?

Voor dringende herstellingen en onverwachte pannes is onze servicedienst 365 dagen op 365 bereikbaar. Ook op zon- en feestdagen voorzien we een permanentiedienst.