kometts__professional_photography_of_an_open_living_room_with_k_1e1b20ed-f23d-4bea-8416-3048b8a63d81

Wij installeren al je sanitaire leidingen en toestellen

Reken op ons vakmanschap voor het plaatsen of vervangen van alle sanitaire leidingen en toestellen in je woning. Wij garanderen met onze eigen vakmensen een totaalservice. Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze showroom. Meestal combineren we deze opdracht met het installeren van je verwarming.

Kies voor kwaliteit en vakmanschap

Je krijgt slechts één kans om je sanitaire leidingen en toestellen correct en vakkundig te laten vervangen of plaatsen. 

Af- en aanvoerleidingen verdwijnen tijdens de verdere afwerking van je woning achter het pleisterwerk of onder de vloer. Een slechte installatie leidt na enkele jaren mogelijk tot kwalijke en moeilijk te herstellen gevolgen.

Vermijd problemen en kies voor Cevek. Wij plaatsen uitsluitend kwaliteitsmaterialen van de gekende A-merken. Onze sanitaire specialisten garanderen een plaatsing van alle leidingen volgens de regels van de kunst. 

We werken met een groot oog voor detail.

pexels-dominika-roseclay-1021872

HVAC
sinds
1972

Nieuwbouw of renovatie?

Onze vakmensen gaan geen enkele uitdaging uit de weg. 

Wil je door ons alle sanitaire leidingen en sanitaire toestellen laten plaatsen in je nieuwbouw? Perfect, in samenspraak met jou als bouwheer, de architect en de overige aannemers volgen we de voortgang van de werken nauwlettend op. 

We zorgen ervoor dat alle leidingen en toestellen tijdig en op het juiste moment geïnstalleerd en geplaatst wordt. Om vertragingen te vermijden, spelen wij met onze verschillende installatieteams altijd kort op de bal.

Ga je voor een totaalrenovatie of grondige verbouwing waarbij de bestaande sanitaire leidingen en toestellen moeten vernieuwd of verplaatst worden? Ook deze uitdaging kan je met een gerust hart aan onze vakmensen toevertrouwen. 

azka-rayhansyah-DByY8MbE9OE-unsplash

Tot in het kleinste detail besproken en uitgewerkt

Je mag rekenen op advies op maat voor het plaatsen van alle sanitaire leidingen. We begeleiden je persoonlijk bij het kiezen van de sanitaire toestellen. We overlopen nauwgezet de juiste plaatsing van alle leidingen en sanitaire toestellen zodat er tijdens de uitvoering geen misverstanden kunnen ontstaan.

Sanitaire toestellen kiezen? De mogelijkheden zijn eindeloos

Dankzij de samenwerking met verschillende sanitaire groothandels zijn onze mogelijkheden voor sanitaire toestellen vrijwel eindeloos. Je geniet de ruimste keuze voor baden, douche- en stoomcabines, kranen, toiletten, handwasbakjes, lavabo’s,… 

Een volledige badkamer? Dat kan ook!

Onze service gaat veel verder dan alleen het installeren van sanitaire leidingen en de toestellen. Ook voor het plaatsen van volledige badkamers – inclusief de badkamermeubels – en totale badkamerrenovaties kan je op ons beroep doen. Wij leveren maatwerk volgens jouw smaak en budget.

Lees er hier alles over