kometts__professional_photography_of_an_open_living_room_with_k_1e1b20ed-f23d-4bea-8416-3048b8a63d81

Wij creëren de badkamer van jouw dromen

De badkamer van je dromen, piekfijn tot in de kleinste details afgewerkt. Met minder dan perfect nemen onze installatiespecialisten geen genoegen. Zowel voor het plaatsen van een badkamer in een nieuwbouw als voor een complete badkamerrenovatie ben je bij onze vakmensen aan het juiste adres. Laat je inspireren door de vele demonstratieopstellingen in onze showroom.

Je droombadkamer begint bij het perfecte ontwerp

De badkamer van je dromen start bij het perfecte ontwerp. Laat je inspireren in onze showroom en ontdek de verschillende mogelijke stijlen. Zowel voor de badkamermeubels als de kranen, toiletten, wasbakken,… kan je kiezen uit de ruimste collectie kwaliteitsmaterialen. Vind je niet meteen je gading? Ook 100% maatwerk voor je badkamermeubels is steeds mogelijk.

Onze ontwerper vertaalt jouw wensen en verwachtingen naar een uniek ontwerp. Dit presenteren we in 3D zodat je al een perfect beeld krijgt van jouw toekomstige badkamer. Naast de gewenste uitstraling benutten we elke vierkante centimeter van de beschikbare ruimte. Zo creëren we een badkamer die mooi oogt én uitblinkt in functioneel gebruik. Op basis van je feedback schaven we het ontwerp bij totdat je helemaal tevreden bent.

Samen met het ontwerp ontvang je een gedetailleerde offerte. Deze is inclusief de (ver)plaatsing van alle sanitaire aan- en afvoerleidingen en aansluitingen.

Wanneer je de offerte goedkeurt, start de voorbereidingsfase met gedetailleerde opmetingen. Zo zijn we 100% zeker dat de uitgetekende badkamer perfect in de ruimte past

We zorgen voor een piekfijne plaatsing van alle badkamermeubels en sluiten de sanitaire toestellen aan.