100% Belgisch maatwerk voor keukens

Strak of landelijk. Modern of klassiek. Cevek garandeert 100% Belgisch maatwerk voor jouw keuken. Je geniet een eindeloze vrijheid qua materialen, inbouwtoestellen en stijlen. Onze keukenontwerpers vertalen jouw wensen naar een sterk ontwerp in 3D. Naast het installeren en afwerken van keukens in nieuwbouw voeren wij volledige keukenrenovaties uit. In dat geval bieden we een totaalservice inclusief de afbraak van je bestaande keuken, het verplaatsen van de nutsleidingen en het vervangen van de vloeren, tegelwerk en het plafond.

Hoe komt jouw keuken op maat tot stand?

  1. Laat je inspireren in onze showroom

Bij een nieuwbouwwoning kom je best met de plannen van je woning langs in onze showroom. Onze keukenontwerper leidt je ter inspiratie rond in onze showroom. Je maakt er kennis met de verfijnde afwerking van onze keukens, de verschillende stijlen, de materiaalkeuzes en de kwaliteitsvolle inbouwtoestellen.

Tijdens een persoonlijk gesprek luistert onze keukenontwerper naar jouw wensen en dromen. Met eerste schetsen brengt hij jullie verwachtingen nauwgezet in kaart.

Bij een keukenrenovatie starten we met een plaatsbezoek. Wij komen bij je langs om de technische mogelijkheden te analyseren en meten de ruimte een eerste keer op. Tijdens dit plaatsbezoek bespreken we je verwachtingen. Vervolgens nodigen we je uit onze showroom waar je kennismaakt met onze eindeloze keuzemogelijkheden.

  1. Presentatie van ons ontwerp in 3D

Tijdens onze volgende ontmoeting presenteren we je ons ontwerp in 3D. Ook tijdens deze afspraak maken we alle tijd voor je vrij. We lichten je het ontwerp volledig toe, waarna je alle ruimte krijgt om vragen te stellen.

Onze ontwerpen blinken zowel uit in stijl als in ergonomie en functionaliteit. Je keuken moet niet alleen prachtig ogen, het moet ook heerlijk zijn om er te werken en vertoeven.

Ofwel geef je meteen feedback en sturen we het ontwerp samen bij, ofwel neem je alles rustig mee naar huis en geef je op een later tijdstip feedback. Wij geven je alle tijd om te beslissen over deze belangrijke investering.

Samen met het ontwerp ontvang je een gedetailleerde all-in offerte. Zo weet je exact wat jouw droomkeuken kost, zonder verdere verrassingen.

  1. Millimeterwerk in de voorbereiding

Wanneer je ons het vertrouwen geeft om je droomkeuken te realiseren, dan start de voorbereidingsfase. Allereerst komen we langs voor definitieve opmetingen. Zo zijn we zeker dat de keuken perfect in de voorziene ruimte past.

De computergestuurde machines zorgen voor een perfecte afwerking tot op de millimeter juist. Het vakmanschap van onze schrijnwerkers zorgt voor het vereiste kritische oog voor detail.

  1. Vakmanschap bij de plaatsing

Onze plaatsers garanderen de finale afwerking van je keuken. Geen enkel element ontsnapt aan onze aandacht.

Je bestaande keuken vervangen?

Is je bestaande keuken versleten en aan vervanging toe? Wij klaren de volledige klus, inclusief afbraakwerken, aanpassingswerken aan de ruimte en de plaatsing van je nieuwe keuken. Je hoeft zelfs niets te coördineren, wij zorgen voor een vlotte opeenvolging van de verschillende fases.

Zo vernieuwen we indien gewenst ook de bestaande vloer, het plafond en de tegelmuur. Wanneer nodig verplaatsen we de elektriciteitsleidingen en passen we de sanitaire aan- en afvoerleidingen aan. Je nieuwe keuken wordt volledig afgewerkt opgeleverd.