Plaatsen van alle mogelijke sanitaire leidingen en toestellen

Vertrouw op Cevek voor het plaatsen of vervangen van alle mogelijke sanitaire leidingen en toestellen in je woning of appartement. In vele gevallen combineren we deze opdracht met het installeren of vernieuwen van de verwarmingsinstallatie en het plaatsen van een badkamer en/of keuken. Deze totaalservice met eigen vakmensen vormt onze absolute sterkte.

Nieuwbouw of renovatie?

  • Wil je sanitaire leidingen en sanitaire toestellen laten plaatsen in een nieuwbouw?
  • Ben je bezig met een renovatie of verbouwing en moeten de bestaande leidingen en toestellen verplaatst of vernieuwd worden?
  • Heb je nood aan een dringende interventie door een sanitair probleem?
  • Wil je jouw regenwaterput uitrusten met een systeem voor regenwaterrecuperatie, conform de Belgaqua regelgeving?

In al deze gevallen ben je bij Cevek aan het juiste adres. Onze vakmensen gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Waar komen de leidingen? Wij werken een voorstel uit

We geven je advies op maat voor het plaatsen van de nodige sanitaire leidingen en de bijhorende sanitaire toestellen. Bij nieuwbouw of grondige verbouwingen kom je met je ontwerpplan langs in onze showroom. Bij eenvoudige renovatieopdrachten komen we zelf ter plaatse.

Samen bespreken we al je wensen en verwachtingen. Ons eigen studiebureau vertaalt deze naar een technisch ontwerp met een bijhorende totaalofferte.

Een volledige badkamer? Dat kan ook!

Onze service als sanitaire specialist gaat veel verder dan alleen de leidingen en de toestellen. Ook voor het plaatsen van volledige badkamers – inclusief de badkamermeubels – en totale badkamerrenovaties kan je op ons beroep doen. Wij leveren maatwerk volgens jouw smaak en budget. Lees er hier alles over.

Sanitaire toestellen kiezen? Kom langs in onze showroom

Onze mogelijkheden voor sanitaire toestellen zijn vrijwel eindeloos. Wij werken samen met een groot aantal gereputeerde leveranciers voor baden, stoomcabines, kranen, toiletten, handwasbakjes, lavabo’s,… In onze showroom vind je tal van demonstratieopstellingen. We tonen je graag persoonlijk de mogelijkheden.