Drie showrooms onder één dak

Wij vertellen niet alleen wat we kunnen, we tonen het ook. Iedereen is vrijblijvend welkom in onze drie showrooms onder één dak. Wij hebben afzonderlijke showrooms voor verwarming, badkamers én keukens. Onze showrooms vormen de perfecte inspiratiebron om onze mogelijkheden te ontdekken en jouw project grondig te bespreken. De functionerende installaties geven je een perfect beeld van de mogelijke technieken en bijhorende voordelen. De volledig uitgewerkte demonstratieopstellingen inspireren je inzake materiaalkeuzes, stijl en afwerking.

Altijd vrijblijvend welkom tijdens de openingsuren

Je bent tijdens de openingsuren altijd welkom om een kijkje te nemen. Een medewerker geeft je bij eventuele vragen graag verdere toelichting.

  • Maandag: 8 – 12 & 13 – 17 uur
  • Dinsdag: 8 – 12 & 13 – 17 uur 
  • Woensdag: 8 – 12 & 13 – 17 uur
  • Donderdag: 8 – 12 & 13 – 17 uur
  • Vrijdag: 8 – 12 & 13 – 17 uur
  • Zaterdag: op afspraak

Waar vind je onze drie showrooms onder één dak

Cevek

Emiel Vlieberghlaan 12

Industrieterrein Nolimpark 1714

3900 Overpelt

Afspraak maken? We zijn er dan helemaal voor jou

Wil je jouw project diepgaand bespreken met onze specialist ter zake. Best maak je dan een afspraak. Zo moet je niet wachten én ben je zeker dat we alle tijd voor je kunnen vrijmaken. Vul onderstaand formulier in én wij contacteren je zo snel mogelijk voor het vastleggen van een afspraak. We verwachten je op het afgesproken tijdstip in onze showrooms.

Maak hier uw afsprraak