Wij creëren de badkamer van jouw dromen

De badkamer van jouw dromen, tot in de kleinste details afgewerkt. Met minder dan perfect nemen wij geen genoegen. Zowel voor het plaatsen van een badkamer in een nieuwbouw als voor een complete badkamerrenovatie ben je bij onze vakmensen aan het juiste adres. Laat je alvast inspireren door de vele demonstratieopstellingen in onze showroom.

Alles begint bij het perfecte ontwerp

  1. De badkamer van jouw dromen begint bij het perfecte ontwerp. Laat je inspireren in onze showroom en ontdek de verschillende mogelijke stijlen. Zowel voor de badkamermeubels als de kranen, toiletten, wasbakken,… kan je kiezen uit de ruimste collectie kwaliteitsmaterialen. Vind je niet meteen je gading? Ook 100% maatwerk voor je badkamermeubels is steeds mogelijk.
  2. Onze ontwerper vertaalt jouw wensen en verwachtingen naar een uniek ontwerp. Dit presenteren we in 3D zodat je al een perfect beeld krijgt van jouw toekomstige badkamer. Naast de gewenste uitstraling benutten we elke vierkante centimeter van de beschikbare ruimte. Zo creëren we een badkamer die mooi oogt én uitblinkt in functioneel gebruik. Op basis van jouw feedback schaven we het ontwerp bij totdat je helemaal tevreden bent.
  3. Samen met het ontwerp ontvang je een gedetailleerde offerte. Deze is inclusief de (ver)plaatsing van alle sanitaire aan- en afvoerleidingen en aansluitingen.
  4. Wanneer je de offerte goedkeurt, start de voorbereidingsfase met gedetailleerde opmetingen. Zo zijn we 100% zeker dat de uitgetekende badkamer perfect in de ruimte past.

Een volledige badkamerrenovatie in 10 werkdagen

Is je bestaande badkamer versleten en dringend aan vervanging toe? Nodig ons uit voor een plaatsbezoek. Samen bekijken we de technische mogelijkheden en meten we de ruimte op.

Vervolgens ben je welkom in onze showroom waar we je toekomstige nieuwe badkamer bespreken. Op basis hiervan gaat ons ontwerpteam aan de slag voor een tekening in 3D. We schaven dit ontwerp bij totdat je volledig tevreden bent.

Onze badkamerrenovaties zijn inclusief alle bijhorende aanpassingswerkzaamheden. Zo strippen we eerst je bestaande badkamer: alle oude sanitaire toestellen, vloeren, valse plafonds, bestaande tegels,… worden volledig verwijderd.

Vervolgens verplaatsen onze mensen de sanitaire leidingen en de elektrische voorzieningen, zodat de ruimte volledig voorbereid is op de nieuwe badkamer. In deze fase voeren we ook de pleisterwerken uit. Indien nodig vinden er ook gyprocwerken plaats, metsen we een extra muurtje,…

Vervolgens plaatsen we de nieuwe vloer en voeren we de nodige tegelwerken uit.

In de finale stap installeren we de sanitaire toestellen en plaatsen we de badkamermeubels. Alles wordt tot in de kleinste details afgewerkt. We leveren je nieuwe badkamer volledig gebruiksklaar op.

Indien gewenst regelen we ook de schilderwerken en plaatsen we de verlichting.

Dankzij onze nauwgezette coördinatie neemt de gemiddelde badkamerrenovatie niet meer dan tien werkdagen in beslag. Wij zorgen ervoor dat de verschillende stappen elkaar perfect opvolgen.